تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/01/17 - 14:20
کد خبر: 533369

جزئیات جدید از واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک/ مبلغ واریزی برای دهک های یک تا ۷ چقدر است؟

جزئیات جدید از واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک/ مبلغ واریزی برای دهک های یک تا ۷ چقدر است؟

سخنگوی ستاد کالابرگ الکترونیکی گفت: مرحله دوم کالا برگ الکترونیک از ۱۳ فروردین امسال برای سرپرستان خانواده‌ها شارژ شد و افراد می توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه خرد، عمده و زنجیره‌ای، از اعتبار کالابرگ خود اقلام تعیین شده را خریداری کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید مرجان دبیری با بیان اینکه ۵۵ میلیون نفر از مرحله نخست این طرح استفاده کردند، جزئیات مرحله دوم این طرح را تشریح کرد.

وی اظهار کرد: مرحله دوم کالا برگ الکترونیک از ۱۳ فروردین امسال برای سرپرستان خانواده‌ها شارژ شد و افراد می توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه خرد، عمده و زنجیره‌ای، از اعتبار کالابرگ خود اقلام تعیین شده را خریداری کنند.

سخنگوی ستاد کالابرگ الکترونیکی یادآور شد: مرحله دوم کالابرگ الکترونیک نیز مانند مرحله نخست در سه مرحله مشمولان نهادهای حمایتی، دهک‌های ۱ تا ۳ و دهک‌های ۴ تا ۷ اجرا می شود.

دبیری به میزان مبلغ واریزی برای دهک های مختلف اشاره کرد و افزود: به ازای هر نفر در دهک های یک تا ۳ مبلغ ۵۰۰ هزار تومان و در دهک درآمدی ۴ تا ۷ مبلغ ۳۵۰ هزار تومان اعتبار اختصاص یافته‌است.

سخنگوی ستاد کالابرگ الکترونیکی گفت: ۱۱ گروه از اقلام اساسی از گروه لبنیات، پروتئین، خواروبار و حبوبات در سبد خانواده‌ها گنجانده شده‌است که هموطنان حداقل سه کالای اساسی را با استفاده از این اعتبار خریداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای راحتی هموطنان، مردم می‌توانند با هر نشان تجاری بدون محدودیت، اقلام مورد نیاز خود را تهیه و از اعتبار کالابرگ خود خریداری کنند.

دبیری با بیان اینکه به ازای هر تراکنش بانکی ۵ هزار تومان از کارت بانکی سرپرست خانوار کاسته می شود، تاکید کرد: اعتبار کالا برگ نیز تا پایان خرداد ماه امسال است و اگر در مرحله نخست موفق به تامین اقلام مورد نیاز نشده‌اند، می‌توانند تا پایان این مهلت تعیین شده، نسبت به خریداری اجناس مورد نیاز خود اقدام کنند.

سخنگوی ستاد کالا برگ الکترونیکی اضافه کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی در ۲ مرحله در دست اجراست که مرحله نخست به خوبی پیش رفت و ۵۵ میلیون نفر توانستند با موفقیت طرح اعتباری خود را دریافت کنند.

وی اعلام کرد: با توجه به ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و همزمانی با اجرای مرحله دوم، بسیاری از هموطنان ترجیح دادند، خریدهای خود را قبل از ماه مبارک و نوروز انجام دهند و بسیاری نیز برای پس از این ایام موکول کردند یا اقلامی را مانند حبوبات، برنج و روغن خریدند که ماندگاری بالاتری داشته باشد.

دبیری اضافه کرد: هموطنان به خاطر داشته باشند که پیامک های ارسالی با عنوان v.refah به دست آنان می رسد و فاقد هرگونه سایتی است از همین رو از باز کردن هر پیامکی که حاوی آدرس سایت باشند خودداری کنند.

به گفته وی، شهروندان می توانند برای اطلاع مانده کالابرگ الکترونیکی می توانند شماره #۱۴۶۳*۵۰۰* را شماره گیری کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هوش مصنوعی مولد عکس و ویدئوی «متا» سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود
​دانشگاه صنعتی امیرکبیر، میزبان اولین هکتون محاسبات کوانتومی کشور
فیلم| عادی سازی دوستی دختر و پسر از طرف کارشناس مذهبی
تذکر رییس کمیسیون امنیت ملی به سخنان پزشکیان در مورد موشک‌های ایرانی
۱۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند
توصیه‌های ترافیکی پلیس راهور به پایتخت‌نشینان، ویژه شب یلدا
پیام تسلیت وزیر کشور در پی درگذشت اشرف بروجردی
جشن یلدا با چند غذای ساده برای یک شبِ ماندنی
قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد
بازخوانی سیره نبوی متناسب با مسائل و چالش‌های انسان معاصر ضرورت دارد
پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت اشرف بروجردی
صعود سایپا به یک چهارم نهایی در ضیافت پنالتی‌ها
«من قاتل زنم نیستم»
واردات ۶.۴ میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه در ۸ ماهه امسال
رارداد با نازون پس از اخذ تأییدیه‌های پزشکی بوده است
تداوم حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان
فقدان بانویی مصلح، آزادیخواه و آگاهی‌بخش ثلمه‌ای جبران‌ناپذیر است
آمریکا کشتی تحریم شده ونزوئلا را توقیف کرد
اوحدی مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران شد
سید احمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شد
جام حذفی جای غفلت نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top